Založ si blog

Dĺžka „šesť a pol palca“

Chlapci arabskí to radi v „inčoch“, tak som hodila do vyhľadávača nevinnú konverziu 6,5 palca na centimetre. Fíííha, vyšlo mi z úst. Nemohla som sa ubrániť dojmu, že študujem niečo zakázané. Nevinný preklad ma doviedol až k štúdii politikov, z ktorej mi vyšlo, že čím menší, tým jedovatejší  – Berlusconi – 165cm, Sarkózy – 165cm, Medvedev – 163cm (čo vysvetľuje Obamov kľud – 185cm).

Ďalší záver rozdelil planétu na skupinky a to tak, že bieli dospelí chlapci z oblasti Stredomoria majú priemernú dĺžku 16,51cm a čierni chlapci dospeláci to majú na pekné druhé miesto 15,49cm, kým Aziati si ponesú 12cm bronzovú sošku.

Dozvedela som as aj, že 13-ročných chlapcov trápi, či je 6,5 dosť. Iný odkaz ma nasmeroval  na priemernú dĺžku vo všeobecnosti a aj tam, kde som vôbec nechcela a síce, náprava a rada pre tých menej vybavených. Nejaké dievča trápilo, že s frajerom nemôžu nájsť ochranu na jeho malého 6,5 „inčového kamaráta“.

Páči sa mi táto online dostupnosť ku všetkému možnému.  Amerika sa síce nekonala, ale našla som aj konverziu modelkovskej výšky a opäť aj s návodom, ako si pomôcť – natiahnutie na škripec bola tá lepšia rada.

Za pol sekundy som dostala skoro 8 miliónov odkazov na dĺžky všeličoho možného. Verím, že takto obohatenej sa mi bude ľahšie spať.

Mimochodom, 6,5 palca je 16,51cm 🙂

Útek z Planéty opíc

17.04.2022

Ubehol takmer mesiac po návrate z Planéty opíc. Tak sme si s Alicou nazvali karibský ostrov Martinik, z ktorého sme sa nečakane vrátili o 8 dní skôr. Verili by ste tomu? Exotický ostrov plný pláží, bezstarostného života, dobrého jedla a nekonečného oddychu. Tak sme si to aspoň predstavovali. Ale všetko po poriadku. Ja som vyrazila na cestu o dva dni skôr, po [...]

Čo sa naučíš do 40tky . . .

21.11.2017

Nedávno som oslávila štyridsiatku. Urobila som si zoznam vecí, ktoré som sa naučila: Používaj vždy ochranu – na ruky aj pohlavné orgány. Kúp si slúchatka s možnosťou odbúrania vonakajšieho zvuku. Nemusíš mať vždy posledné slovo. Požičané knihy sa ti už nikdy nevrátia. Múku k životu nepotrebuješ. Láska je ako prdenie. Keď musíš zatlačiť, pravdepodobne to [...]

Taliansko – Ako prežiť pravidlá a (ne)vyhnúť sa obžerstvu

06.10.2017

Toto nie je cestopis, toto je skôr návod na to, ako prežiť prejedanie, ktoré vyvoláva klamný znak vysokého štádia tehotenstva (novinka – aj u mužov). Po dvoch týždňoch cestovania zo severu na juh Vám môžem s kľudom Angličana povedať, že hoci som pomerne scestovaná, Taliansko ma chytilo za srdce. Už nikdy nič nebude tak, ako predtým haha (preháňam). Stopu to [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

sajmon

Zo života hmyzu :)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 273561x
Priemerná čítanosť článkov: 4799x

Autor blogu

Odkazy