Založ si blog

Dĺžka „šesť a pol palca“

Chlapci arabskí to radi v „inčoch“, tak som hodila do vyhľadávača nevinnú konverziu 6,5 palca na centimetre. Fíííha, vyšlo mi z úst. Nemohla som sa ubrániť dojmu, že študujem niečo zakázané. Nevinný preklad ma doviedol až k štúdii politikov, z ktorej mi vyšlo, že čím menší, tým jedovatejší  – Berlusconi – 165cm, Sarkózy – 165cm, Medvedev – 163cm (čo vysvetľuje Obamov kľud – 185cm).

Ďalší záver rozdelil planétu na skupinky a to tak, že bieli dospelí chlapci z oblasti Stredomoria majú priemernú dĺžku 16,51cm a čierni chlapci dospeláci to majú na pekné druhé miesto 15,49cm, kým Aziati si ponesú 12cm bronzovú sošku.

Dozvedela som as aj, že 13-ročných chlapcov trápi, či je 6,5 dosť. Iný odkaz ma nasmeroval  na priemernú dĺžku vo všeobecnosti a aj tam, kde som vôbec nechcela a síce, náprava a rada pre tých menej vybavených. Nejaké dievča trápilo, že s frajerom nemôžu nájsť ochranu na jeho malého 6,5 „inčového kamaráta“.

Páči sa mi táto online dostupnosť ku všetkému možnému.  Amerika sa síce nekonala, ale našla som aj konverziu modelkovskej výšky a opäť aj s návodom, ako si pomôcť – natiahnutie na škripec bola tá lepšia rada.

Za pol sekundy som dostala skoro 8 miliónov odkazov na dĺžky všeličoho možného. Verím, že takto obohatenej sa mi bude ľahšie spať.

Mimochodom, 6,5 palca je 16,51cm 🙂

Útek z Planéty opíc

17.04.2022

Ubehol takmer mesiac po návrate z Planéty opíc. Tak sme si s Alicou nazvali karibský ostrov Martinik, z ktorého sme sa nečakane vrátili o 8 dní skôr. Verili by ste tomu? Exotický ostrov plný pláží, bezstarostného života, dobrého jedla a nekonečného oddychu. Tak sme si to aspoň predstavovali. Ale všetko po poriadku. Ja som vyrazila na cestu o dva dni skôr, po [...]

Čo sa naučíš do 40tky . . .

21.11.2017

Nedávno som oslávila štyridsiatku. Urobila som si zoznam vecí, ktoré som sa naučila: Používaj vždy ochranu – na ruky aj pohlavné orgány. Kúp si slúchatka s možnosťou odbúrania vonakajšieho zvuku. Nemusíš mať vždy posledné slovo. Požičané knihy sa ti už nikdy nevrátia. Múku k životu nepotrebuješ. Láska je ako prdenie. Keď musíš zatlačiť, pravdepodobne to [...]

Taliansko – Ako prežiť pravidlá a (ne)vyhnúť sa obžerstvu

06.10.2017

Toto nie je cestopis, toto je skôr návod na to, ako prežiť prejedanie, ktoré vyvoláva klamný znak vysokého štádia tehotenstva (novinka – aj u mužov). Po dvoch týždňoch cestovania zo severu na juh Vám môžem s kľudom Angličana povedať, že hoci som pomerne scestovaná, Taliansko ma chytilo za srdce. Už nikdy nič nebude tak, ako predtým haha (preháňam). Stopu to [...]

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Grécko Rodos požiare lesné ľudia evakuácia

Na ruskej Sibíri sa začína sezóna lesných požiarov

30.04.2024 18:52

Kým na východe Sibíri vyčíňajú lesné požiare, viaceré regióny v jej západnej časti pri hraniciach s Kazachstanom sužujú rozsiahle záplavy.

sajmon

Zo života hmyzu :)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 57
Celková čítanosť: 273578x
Priemerná čítanosť článkov: 4800x

Autor blogu

Odkazy